Mark Rietman en Aart Staartjes in nieuwe film

18 januari 2018 08:44

Acteurs Mark Rietman, Teun Luijkx, Aart Staartjes en Murth Mossel zijn binnenkort te zien in de Nederlandse speelfilm Bloody Marie. De opnames van de nieuwe speelfilm van regisseur Guido van Driel (De wederopstanding van een klootzak) gaan deze week van start, maakte distributeur September Film donderdag bekend.

De hoofdrollen worden vertolkt door de Duitse actrice Susanne Wolff en de Roemeense acteur Dragos Bucur. De film vertelt over de ooit succesvolle striptekenares Marie Wankelmut die tussen de prostituees op de Amsterdamse Wallen woont. Drankzuchtig en als een ongeleid projectiel belandt ze van het ene conflict in het andere. Een gruwelijk ontnuchterende gebeurtenis bij haar directe buren dwingt haar om in actie te komen.

Van Driel schreef het scenario met cameraman Lennert Hillega. “Bloody Marie laat zich niet gemakkelijk in een hokje plaatsen”, stelt de regisseur. “Het is een overlevingsfilm met oog en oor voor de schoonheid van het alledaagse.” De film wordt geproduceerd door Family Affair Films. September Film zal de film eind 2018 uitbrengen in de bioscoop

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!