Max en Dilara Beeld © Instagram Dilarasanlik

Dit is de nieuwe vriendin van Max Verstappen

18 januari 2018 14:59

Formule 1-courreur Max Verstappen date al een aantal maanden met de Duitse Dilara. Dat blijkt uit foto's die de zij op haar Instagram heeft geplaatst.

"Een paar maanden geleden sloeg de vonk over"

Een bron dichtbij Max laat aan RTL Boulevard weten dat de twee nu al zo'n twee á drie maanden een relatie hebben. "Ze kenden elkaar al een tijdje, maar een paar maanden geleden sloeg de vonk over. Het gaat heel goed met ze en ze zijn erg verliefd."

Volgens de bron komt Dilara uit München, maar woont en studeert ze in Londen. "Ze is een gezellige meid die je er goed bij kan hebben." 

Al in november is Dilara op een foto te zien met Max, zijn vader Jos en zusje Victoria. Je ziet haar linksvoor. 

Kerst samen

In december deelde zusje Victoria Verstappen deze foto op haar Instagram. Niks geks zou je denken...

Oplettende volgers zien op het account van Dilara dezelfde kerstboom voorbij komen. Bij de foto staan onder andere reacties van Dilara's moeder en Jos, de vader van Max, die zegt: "I like you so much!"

En op een recente foto is te zien dat ze ook samen op wintersport zijn geweest in Kirchberg. Op die foto is een reactie van Jos te zien met: "Prachtig koppel!"

Victoria Swarovski

Dilara is ook erg close met Victoria Swarovski, de rijke erfgename van het kristallenimperium en de vervangster van Sylvie Meis in het Duitse Let's Dance. Dilara was zelfs bruidsmeisje op de extravagante miljoenen bruiloft.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!