Nicole Kidman en Alexander Skarsgård weer in de prijzen

22 januari 2018 03:36

Nicole Kidman en Alexander Skarsgård hebben opnieuw awards gewonnen voor hun rollen als echtpaar Perry en Celeste Wright in HBO-serie Big Little Lies. Zondag wonnen ze de SAG Awards voor beste actrice en acteur in een miniserie.

De twee kregen veel lof voor de manier waarop ze in de serie een relatie waarin huiselijk geweld voorkomt lieten zien. Bij de Emmy's in september wonnen de twee acteurs ook al een award voor Big Little Lies, en eerder deze maand gingen ze er allebei met een Golden Globe vandoor. Bij die ceremonies won Alexander in de categorie beste bijrol, bij de prijzen van de Screen Actors Guild komt die categorie niet voor en werd hij genomineerd voor de titel beste acteur.

Miniatuurvoorbeeld

tv-koppel in de prijzen

Globes voor televisiestel Skarsgard en Kidman

De acteur versloeg daarbij Benedict Cumberbatch, Jeff Daniels, Robert De Niro en Geoffrey Rush. In Nicole's categorie waren de andere genomineerden Big Little Lies-collega's Laura Dern en Reese Witherspoon, en Jessica Lange en Susan Sarandon voor hun rollen in serie Feud.

Het door Nicole en Reese Witherspoon geproduceerde Big Little Lies zou eigenlijk een miniserie zijn, maar na het grote succes kondigde HBO eind vorig jaar aan dat er toch een tweede seizoen komt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!