Gordon stapt NIET over naar partij Thierry Baudet

28 januari 2018 12:51

Gordon heeft zich aangesloten bij het Forum voor Democratie (FvD). Althans dat zegt partijleider Thierry Baudet op Instagram. Het blijkt om een grap te gaan, laat de woordvoerder van Thierry aan RTL Boulevard weten.

''Vond het een leuke vent meer niet''

"Nieuw lid persoonlijk verwelkomd", schrijft Thierry Baudet bij een foto waarop hij met Gordon poseert. De presentator van Op Goed Geluk draagt daarbij een sjaal met het logo van de politieke partij van Thierry Baudet. De twee ontmoetten elkaar zaterdag in het Conservatorium Hotel in Amsterdam om de vermeende verbintenis te vieren.

De manager van Gordon heeft aan RTL Boulevard laten weten dat het niet klopt. De woordvoerder van Thierry Baudet heeft ook gereageerd bij RTL Boulevard. Hij zegt dat het om een grapje gaat en dat de foto tijdens een leuke avond is gemaakt. 

De keuze van Gordon voor het FvD was al opmerkelijk te noemen. De voormalige zanger stond bekend als aanhanger van de VVD en trad geregeld op tijdens bijeenkomsten van de partij van premier Mark Rutte.

 

Gordon heeft inmiddels ook gereageerd op zijn Facebook-pagina. Hij laat weten dat het om een grap gaat. ''Kwam hem toevallig tegen en vond het een leuke vent meer niet'', laat Gordon weten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!