BN'ers lopen warm voor Fifty Shades Freed

06 februari 2018 22:50

Bekend Nederland heeft zich dinsdagavond in Amsterdam verzameld voor de première van Fifty Shades Feed. De laatste film in de trilogie werd voor de eerste keer vertoond in bioscoop Tuschinski. Op de rode loper verschenen onder anderen Marijke Helwegen, Gerard Joling, Fajah Lourens, Victor Mids en Pleun Bierbooms.

Fifty Shades Freed is vanaf donderdag in heel Nederland te zien. Woensdag is er nog een speciale voorvertoning voor vrouwen. Voor de Ladies Night zijn in het hele land meer dan 117.000 tickets verkocht. Fifty Shades Freed heeft daarmee het record van meest succesvolle Ladies Night in handen. Tot nu toe stond het record op voorganger Fifty Shades Darker met bijna 109.000 verkochte tickets.

De Fifty Shades-trilogie, met in de hoofdrollen acteurs Jamie Dornan en Dakota Johnson, vertelt over de sm-relatie tussen een naïeve studente en een rijke industrieel. De filmreeks is gebaseerd op de gelijknamige boekenserie van E.L. James. Van de boeken zijn wereldwijd 90 miljoen exemplaren verkocht.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!