Don Diablo toert door Europa voor KWF

16 februari 2018 10:05

Don Diablo slaat voor zijn Europese tournee, die hij op 7 maart begint in Stockholm, de handen ineen met KWF Kankerbestrijding. De opbrengsten van de tour doneert de Nederlandse producer en dj aan het KWF. Tickets voor A Better Future Tour kosten 10 euro.

Don Diablo: "Ik zal in kleinere, intiemere locaties draaien waar ik heel dicht bij mijn fans kan zijn. Ik krijg regelmatig berichten van mijn fans die vanwege hun financiële situatie geen tickets kunnen krijgen voor mijn concerten. Ik wilde daarom met deze shows iedereen een kans geven door de ticketprijs laag te houden." De artiest noemt KWF "een organisatie die mij aan het hart gaat, vanwege de strijd met kanker van mijn overleden vader." Don Diablo is ambassadeur van het KWF en zegt meer artiesten te willen inspireren om hetzelfde te doen.

Na optredens in Zweden en IJsland staat Don Diablo op 9 maart in Amsterdam. Daarna gaat hij nog naar Italië, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Denemarken, Groot-Brittannië en Kroatië om op 1 april de tournee te beëindigen in Slovenië.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!