Weer miljoen mensen zien Luizenmoeder terug

18 februari 2018 12:55

De NPO 3-hitserie De Luizenmoeder blijft enorm populair onder de terugkijkers. Na afloop van de uitzending van vorige week keken een miljoen mensen naar de vijfde aflevering. Zondagavond 11 februari keken ook al 3,4 miljoen mensen direct naar de uitzending op NPO 3, waarmee het totaal aantal kijkers uitkomt op 4.444.000, blijkt zondag uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Een record is het niet meer. De vierde aflevering scoorde inclusief uitgesteld kijken een recordaantal van 4,7 miljoen kijkers. Deze week werd bekend dat De Luizenmoeder een Belgische remake krijgt. De Vlaamse zender VTM gaat in samenwerking met productiehuis Lecter Media een eigen versie van de serie maken.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Juf Ank verrast over succes De Luizenmoeder

AVROTROS zendt zondagavond de zesde aflevering uit. In deze aflevering geeft juf Ank (Ilse Warringa) op basisschool De Klimop een eigen invulling aan het thema Lentekriebels. De ouders van groep 3 zijn het hier niet mee eens. Directeur Anton (Diederik Ebbinge) draagt hulpouder Nancy (Bianca Krijsman) op een nieuw lespakket samen te stellen. Moeder Hannah (Jennifer Hoffman) wordt op het schoolplein geconfronteerd met haar ex

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!