Enzo Knol wil 'alles behalve arrogant worden'

27 februari 2018 07:13

De droom van vlogger Enzo Knol is om vast te houden aan wat hij al heeft bereikt. "Ik kan eigenlijk niet geloven dat ik een Porsche heb, en dat is maar goed ook, anders word ik straks nog arrogant en dat is het laatste wat ik wil", zegt hij in een interview met VIVA.

Dat hij een Porsche heeft, miljonair is en een wassen beeld van zichzelf in Madame Tussauds heeft, maakt voor de 24-jarige geen verschil. Hij zegt 'gewoon zichzelf' te willen blijven. Enzo woont samen met zijn vriendin Demira (Dee) in Zeist. Hij heeft een manager aangenomen om wat meer tijd te kunnen doorbrengen met Demira en om "meer balans te vinden".

Verder vindt de vlogger het belangrijk dat hij het goede voorbeeld geeft aan zijn fans. In VIVA vertelt hij uitgebreid over hoe zijn leven sinds zijn nare jeugd ten goede is veranderd. Hij is gestopt met roken en drinken en wil daarmee zijn vaak jonge kijkers inspireren. In zijn vlogs zorgt Enzo ervoor dat hij positiviteit uitstraalt: "Er is al genoeg ellende in het nieuws, bij mij kunnen mensen gewoon lachen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!