Zoons bepalen einde carrière Frans Bauer

27 februari 2018 20:06

Frans Bauer laat zijn pensioen afhangen van zijn kids. De volkszanger heeft een "belangrijke afspraak" met zijn vier zonen.

"Ik heb met m’n zonen een belangrijke afspraak gemaakt"

Christiaan, Jan, Frans jr. en Lucas moeten in de gaten houden hoe hun vader op de bühne staat. "Ik heb met m’n zonen een belangrijke afspraak gemaakt. Als papa op een dag op het podium staat zoals Rob de Nijs, dan is dat perfect. Maar als dat anders is, dan moeten ze me thuis opsluiten."

Voorlopig is de 44-jarige zanger nog lang niet van plan om zijn microfoon aan de wilgen te hangen. Vrijdag ligt zijn nieuwe plaat Levenslied in de winkels. "Het is een album vol eigen geschreven liedjes, een weerspiegeling van hoe ik ben. Sommige liedjes zijn heel vrolijk, maar zoals je weet kent het leven bij mij ook heel veel tranen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frans Bauer lyrisch over eerbetoon Mick Jagger: 'Een hoogtepunt uit mijn carrière'

Volgens Frans is Levenslied, waarop hij teruggaat naar zijn wortels, "een album waar je echt van houdt of wat je helemaal niks vindt". "Ik ben de afgelopen jaren een beetje op zoek geweest naar mezelf en heb muziek geprobeerd te maken die wat breder is. Maar op een gegeven moment sta je op, kijk je in de spiegel en besef je dat je maar één ding echt leuk vindt, dat is het levenslied."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!