Nick & Simon krijgen weer hoop op hit

28 februari 2018 09:30

Door het succes van de single Zoutelande van BLØF hebben Nick & Simon weer een beetje hoop dat ze ooit nog een hit kunnen scoren. Volgens het Volendamse popduo is dat voor Nederlandstalige pop in het huidige tijdperk bijzonder moeilijk maar dus niet helemaal onmogelijk.

"Urban doet het nog wel maar ons genre zie je niet meer in terug in de Top 40", aldus het duo in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10. "Daarom zijn we ook zo blij met BLØF die nu zelfs een nummer 1-hit scoren. Dat geeft hoop. En het geeft vooral aan dat het dus wel mogelijk is. Maar vervelend is het natuurlijk af en toe wel."

Aan de fans ligt het in ieder geval niet. "We hebben sinds een aantal maanden weer een nieuw album uit en dat brengen we dan eigenlijk standaard naar de theaters waar we de diehard fans treffen. Dat is super natuurlijk", aldus het duo. "En dat zullen we ook blijven doen. We hebben wel geleerd om niet te klagen over airplay en dat soort zaken."

De laatste Top 40-hit van Nick & Simon stamt alweer uit 2013. De twee scoorden toen wel meteen hun enige nummer 1-hit in de lijst met Julia.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!