Tim Hofman niet angstiger na kaakbreuk

10 maart 2018 20:04

Tim Hofman is niet angstiger geworden nadat hij in augustus bij opnames voor zijn internetprogramma #BOOS gewond raakt bij een confrontatie met een Nijmeegse huisbaas. De presentator blijft op dezelfde manier werken, zo zei hij zaterdag in RTL Boulevard.

"Ik heb altijd zoiets van angst mag er zijn, maar het mag nooit de baas zijn. Gewoon gaan"

Tim Hofman: 'Ik moest de eerste draaidag wel even ademhalen'

"We hebben wel nagedacht. Aan het programma zou je kunnen schroeven maar we hebben een formule en daar sta ik nog steeds achter. We kunnen altijd alles journalistiek onderbouwen", aldus Tim, die eerder dit jaar na maanden van rust wel even moest slikken toen hij weer aan de slag ging met #BOOS. "Ik moest de eerste draaidag wel even ademhalen weer. Ik heb altijd zoiets van angst mag er zijn, maar het mag nooit de baas zijn. Gewoon gaan."

Het revalideren gaat ondertussen gewoon verder. "Ik heb zodanig klappen gehad, dat ik een scheur in m'n jukbeen had en m'n kaak was in tweeën. En ik heb hersenletsel", zegt Tim. "Daar ben ik nu goed van aan het herstellen. En ik heb een soort whiplash-achtig ding in m'n nek geslagen. Dus ik heb nu drie keer in de week fysio, dat duurt nog gewoon een jaar." Naar verwachting zal Tim uiteindelijk volledig herstellen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!