Frans Bauer wil blijven verrassen

11 maart 2018 07:37

Frans Bauer is met zijn muziek weer teruggekeerd naar het echte levenslied maar wat zijn tv-werk betreft, wil hij de mensen nog lang blijven verrassen. Dat gaat hij ook doen in zijn nieuwe programma Frans Bauer in Amerika, zo belooft de zanger.

“Ik wil verrassend zijn en ik wil dat ook blijven”, vertelt Frans. “Dat ga je straks ook zien en ervaren met Frans in Amerika. Het is het mooiste programma wat ik ooit heb gemaakt.”

In Frans Bauer in Amerika, vanaf zaterdag 17 maart te zien bij AVROTROS op NPO1, reist de volkszanger samen met zijn vrouw Mariska naar de Verenigde Staten. Ze bezoeken steden als Memphis, New Orleans en New York en ontmoeten onder meer de stiefbroer van Elvis Presley en bokslegende Chuck Wepner.

Moordend

Begin dit jaar was Frans op de zondagavonden te zien met de Curling Quiz, een programma dat redelijk overeind bleef naast een kijkcijfertopper als De Luizenmoeder. “Met uitgesteld kijken hadden we gemiddeld een miljoen kijkers. Ik ben nog steeds trots op dat succes. De concurrentie was moordend en het is onvoorstelbaar dat het zo goed is ontvangen”, aldus Frans, die voor het eerst een spelletjesprogramma presenteerde.

“Het was echt een leerschool. Ik moet er nog wel aan werken”, zo kijkt de zanger terug. “Er kunnen zeker dingen beter.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!