Kathy Griffin treedt op in 'achtertuin' Trump

11 maart 2018 09:59

Comédienne Kathy Griffin hervat haar optredens in de Verenigde Staten. Griffin kwam in mei vorig jaar onder vuur te liggen toen zij een foto plaatste waarop ze een bloedige replica van het hoofd van president Donald Trump vasthield.

De comédienne treedt binnenkort op in de Carnegie Hall in New York en het Kennedy Center in Washington, kondigde ze dit weekend aan. "Trumps achtertuin", noemde ze het in de HBO-talkshow Real Time with Bill Maher. Ze bedankte de talkshowhost voor zijn publieke steunbetuiging.

Nadat de Trump-foto viral ging, bood ze haar excuses aan op Twitter. Maar de comédienne raakte binnen no-time veel werk kwijt en kreeg doodsbedreigingen. Ze moest haar tournee in de Verenigde Staten afbreken en zocht haar toevlucht in het buitenland. Ze trad op in 23 steden in vijftien landen, maar omdat ze onderwerp was van FBI-onderzoek, werd ze op iedere luchthaven vastgehouden. Dat vond ze erg beangstigend.

Nu maakt ze haar comeback in Amerika. "Ik ga weer op tournee", kondigde Griffin aan. Ze denkt dat de president en zijn aanhangers liever hadden gezien dat ze nooit meer aan de bak kwam, maar met twee middelvingers in de lucht beweerde ze dat ze haar niet klein hebben gekregen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!