Eva Jinek Beeld © RTL Boulevard

Eva Jinek is zwanger

12 maart 2018 12:59

Leuk nieuws voor Eva Jinek: de 39-jarige presentatrice is zwanger! Op haar Instagram deelt de presentatrice het blije nieuws.

"Stiekem al die tijd aan duopresentatie gedaan..."

Eva verwacht samen met haar vriend Dexter een kindje. De twee tortelduifjes hebben elkaar leren kennen tijdens opnames van het programma De Verenigde Staten van Eva. Dexter was de productieleider van het programma, rechts op onderstaande foto.

 

Eva heeft eerder laten weten echt een hekel te hebben aan vragen over haar kinderwens. “Mensen vragen het aan je alsof je vraagt wat je vanavond gaat eten”, zegt ze tegen AD Magazine. “Vanuit de behoefte om iemand tegemoet te komen heb ik er altijd antwoord op gegeven, maar ik word nu steeds kwader als het mij of mijn vrouwelijke collega’s van een bepaalde leeftijd wordt gevraagd. Ik wil een punt maken en zal die vraag als journalist ook niet meer stellen.”

Op 19 februari heeft Eva Russell Brand in haar talkshow. Ook dan wordt gesproken over het hebben van kinderen. De Britse komiek vraagt Eva waarom ze geen kinderen heeft en de talkshowhost ontwijkt op een slimme manier de vraag. Bekijk het hieronder vanaf ongeveer 4 minuten:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!