Sharon Stone Beeld © ANP

Sharon Stone neemt het op voor James Franco

13 maart 2018 03:25

Sharon Stone heeft in een podcastinterview haar The Disaster Artist-collega James Franco verdedigd. De acteur wordt door vier vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik.

"Ik verafschuw wat er nu met hem gebeurt"

"Ik verafschuw wat er nu met hem gebeurt", aldus Sharon, die James "de liefste, hartelijkste, zoetste, elegantste en aardigste" noemt. De actrice laat in podcast WTF van comedian Marc Maron weten dat ze vindt dat in deze tijd mannen te vaak publiekelijk te schande worden gemaakt, zonder dat zij de kans hebben zich daar tegen te verdedigen.

Sharon haalt in het gesprek vooral uit naar één van de beschuldigers van James, Violet Paley. Zij heeft een relatie met de acteur ten tijde van het vermeende misbruik. De actrice vraagt zich in het interview af waarom iemand beledigd is als de man waarmee ze aan het daten is seks wil hebben.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Geruchten over huwelijk Sharon Stone

Ondanks deze uitspraken ziet Sharon zichzelf wel als aanhanger van de #MeToo-beweging. Ze zegt zelf ook vaker te maken gehad met seksueel wangedrag en is vanwege #MeToo verhaal gaan halen bij de mannen die haar iets hebben aangedaan. De actrice wil hun namen niet noemen, omdat ze vindt dat dergelijke zaken in een rechtbank moeten worden uitgevochten en niet in een publiek debat.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!