Beeld © ANP

Art Rooijakkers: 'Tijd voor een nieuw hoofdstuk'

26 maart 2018 13:22

Art Rooijakkers heeft voor het eerst gereageerd op het nieuws van zijn overstap naar RTL. Afgelopen vrijdag is bekend geworden dat de AVROTROS-presentator van onder andere Wie is de Mol? per 1 april aan de slag gaat bij zijn nieuwe werkgever.

"Heb voor het eerst sinds vrijdag eventjes bereik en mijn telefoon puilt uit van de berichten"

"Van IJsland (2012) naar Georgië (2018), wat een trip! 7 seizoenen Wie is de mol? presenteren was een eer, een avontuur en een voorrecht. (Net als het maken van andere mooie programma's voor AVROTROS). Nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk!", schrijft de 43-jarige Rooijakkers op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Art Rooijakkers maakt overstap naar RTL

"Ik kom net terug van een tocht door de jungle in Congo-Brazzaville voor Helden van de Wildernis, heb voor het eerst sinds vrijdag eventjes bereik en mijn telefoon puilt uit van de berichten. Jullie zijn lief!", vervolgt hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Onbekenden in WIDM: Art Rooijakkers ziet het wel zitten

Ondanks zijn overstap per 1 april zal Rooijakkers dit seizoen nog in twee AVROTROS-programma's op de NPO te zien zijn. Hij presenteert de dagelijkse kenniskwis Bij de Tijd en in het tweede seizoen van Helden in de Wildernis bezoekt hij natuurbeschermers over de hele wereld.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!