Emily Blunt Beeld © ANP

Emily Blunt in voor nieuwe Devil Wears Prada

27 maart 2018 15:36

Emily Blunt wil best meewerken aan een spin-off van The Devil Wears Prada. De Britse ster breekt in 2006 door met de populaire film. Ze stelt wel één voorwaarde; de andere acteurs moeten ook meedoen.

"Als iedereen het wil doen, zou het cool zijn"

De Oscar-genomineerde film is gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur Lauren Weisberger. Die heeft inmiddels een vervolg geschreven; Revenge Wears Prada: The Devil Returns. En nu is er een nieuw boek in de maak, genaamd When Life Gives You Lululemons, gericht op de lankmoedige assistent, Emily Charlton - het personage dat de actrice speelt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

'Uitdaging om Emily Blunt lelijk te maken'

De actrice staat open voor het idee om de rol weer op zich te nemen als de aankomende roman wordt gekozen voor een verfilming. Maar alleen als haar oorspronkelijke co-sterren, waaronder hoofdrolspeelster Meryl Streep en haar zwager Stanley Tucci, kunnen worden overgehaald om zich bij de cast te voegen. "Als iedereen het wil doen, zou het cool zijn", vertelt ze aan Entertainment Tonight.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Jimmy Fallon port Emily Blunt voor potje Box of Lies

Het vooruitzicht om weer met Meryl Streep te spelen, trekt Emily wel aan. De twee spelen ook samen in de films Into the Woods en de komende Mary Poppins Returns. Daarin zijn ze elkaars vijanden en Emily geeft toe dat ze zich aangetrokken lijken te voelen tot films waarin ze elkaars bloed wel kunnen drinken. "Ik weet niet of we ooit als beste vrienden in een film zouden kunnen spelen. Het is gewoon niet iets wat werkt voor Meryl en mij."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!