Beeld © RTL Boulevard

Wilfred Genee haalt uit naar Peter R de Vries

26 juni 2017 11:21

Wilfred Genee vindt dat Peter R. de Vries zich aanstelt als hij zegt dat hij niet op televisie zou zijn als hij zijn leven kon overdoen. Dat stelt Genee maandag in een interview in het AD. “Hou nou toch op, Peter! Ons werk heeft enorme voordelen. Ik kom op bijzondere plekken en doe alleen maar leuke dingen. Ik ben een bevoorrecht mens.”

De presentator van Voetbal Inside vertelt in het interview ook over de keerzijde van de roem. Zo raakte hij onlangs in de dierentuin zijn zoontje van vier kwijt. “Ik kijk om me heen, zie ‘m nergens staan en ren terug naar het berenhok waar we vandaan kwamen. Als een gek begin ik te zoeken.” Toen vroegen een paar passanten of zij met Genee op de foto mochten. “Nou even niet, roep ik. Hoor ik achter me: wát een arrogante klootzak.”

Genee wordt dinsdag vijftig jaar. Hij worstelt hier wel mee, bekent hij. “Toen ik jong was, zag ik 50 als heel oud. Ik heb ook wel gezegd: wie het flikt om een Abraham in mijn tuin te zetten, zo’n pop met grijs haar en een enorme baard, heeft een probleem."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!