Zoon van Mia Farrow pleegde zelfmoord

22 september 2016 21:43

De zoon van actrice en activiste Mia Farrow is niet omgekomen door een auto-ongeluk, maar pleegde zelfmoord met een vuurwapen. Dit heeft de patholoog-anatoom van de Amerikaanse staat Connecticut donderdag bekendgemaakt, schrijft People.

Thaddeus Farrow werd woensdag in kritieke toestand in zijn auto gevonden. Hij werd naar het ziekenhuis in Danbury gebracht, waar hij overleed aan zijn verwondingen. Aanvankelijk berichtten Amerikaanse media dat de 27-jarige geadopteerde zoon van Mia Farrow gewond was geraakt als gevolg van een auto-ongeluk.

Thaddeus was één van de tien kinderen die Mia adopteerde. Hij verhuisde in 1994 naar de Verenigde Staten vanuit India. Hij liep op jonge leeftijd een dwarslaesie op als gevolg van polio. Mia adopteerde Thaddeus als alleenstaande moeder. Haar relatie met Woody Allen was al voorbij ten tijde van de adoptie.

Mia Farrow reageerde donderdag op Twitter op de dood van Thaddeus. ''We zijn kapot van verdriet door het verlies van Thaddeus, onze geliefde zoon en broer. Hij was een prachtig en moedig persoon die zoveel tegenspoed in zijn korte leven heeft overwonnen. We missen hem." In de tweet bedankt ze ook voor de condoleances die ze ontvangt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!