Dotan geeft zijn moeder teken van leven

05 mei 2018 13:30

Dotan wil niet gevonden worden. Dat heeft hij via een tussenpersoon aan zijn moeder Patty Harpenau duidelijk gemaakt. Zijn moeder deed zaterdag in De Telegraaf een emotionele oproep aan Dotan, omdat ze hem al twee weken lang niet kon bereiken. "Geef me een teken van leven", vroeg ze.

"Hij heeft behoefte aan rust.''

Na de publicatie in De Telegraaf kreeg Patty het gewenste levensteken te horen. "Ik heb inmiddels via via contact gehad met Dotan”, vertelt Patty. "Hij heeft behoefte aan rust en wil even niet gevonden worden." Ze weet niet waar haar zoon zich schuilhoudt.

Patty had niets meer van haar zoon gehoord na zijn interview in RTL Late Night. "Ik ben radeloos en maak me grote zorgen. Hij belt me niet en ik kan hem niet bellen. Zijn telefoon is afgesloten en hij heeft al zijn concerten afgezegd. Ik slaap er niet van", zei ze in de krant.

Miniatuurvoorbeeld

Lees hier de dramatische oproep:

Moeder Patty: Dotan van aardbodem verdwenen

Dotan gaf onlangs toe dat hij gebruik heeft gemaakt van nepaccounts op social media om zijn muziek te promoten. De 31-jarige singer-songwriter heeft er "ontzettend veel spijt van'', zei hij in een video op sociale media. De Volkskrant onthulde dat vanaf 2011 minstens 140 nepprofielen zijn aangemaakt om op Twitter, Facebook en Instagram het imago van de zanger op te poetsen. Dotan heeft al zijn concerten geannuleerd.

Dotans management en zijn platenmaatschappij reageerden zaterdag niet op verzoeken om commentaar.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Dotan? Download de RTL Boulevard-app.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!