Jay Z verrast Beyoncé met vakantie

08 mei 2018 03:06

Beyoncé schitterde dit jaar door afwezigheid bij het beroemde mode-evenement in The Metropolitan Museum of Art. Hoewel haar couture-outfit al op maat gemaakt zou zijn door ontwerper Peter Dundas, besloot Jay Z zijn vrouw te verrassen met een reisje, voordat de twee aan hun gezamenlijke tournee beginnen. Vorig jaar skipte Bey het Met Gala vanwege haar zwangerschap van tweeling Rumi en Sir. Dit meldt Entertainment Tonight.

"Jay vond dat ze wel wat rust kon gebruiken"

"Jay vond dat ze wel wat rust kon gebruiken na haar twee epische optredens op Coachella," aldus een bron. "Ze gaan een paar zware maanden tegemoet van veel reizen en optreden, dus even wat qualitytime alleen leek hem een goed idee."

Miniatuurvoorbeeld

Auch:

Solange reageert op liftincident met Jay Z

In 2014 vond het befaamde 'lift-incident' plaats na afloop van het Met Gala, waarbij Solange, het zusje van Beyoncé, haar zwager Jay Z in de lift aanviel. Ze zou hem aangevlogen hebben vanwege zijn ontrouw aan zijn vrouw. Het filmpje waarop te zien is hoe Solange hem naar de keel vliegt, ging de hele wereld over. In een gezamenlijk statement lieten de twee kort daarna weten 'alles uitgesproken te hebben'.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!