Rob de Nijs wordt gevolgd voor documentaire

11 mei 2018 08:15

Rob de Nijs laat zich al maandenlang volgen door Leon Verdonschot. De popjournalist werkt aan een documentaire over de zanger, die in december zijn 75e verjaardag vierde. "Ik hoop een en ander in oktober te kunnen gaan afronden, dan zien we bijna een jaar uit het leven van Rob de Nijs in beeld", vertelde Leon aan De Telegraaf.

"Rob is ruim 75 jaar op aarde, 55 jaar op het hoogste niveau in het vak bezig. Hij is nog steeds enorm gedreven en heeft een markante persoonlijkheid, het leken mij talloze redenen voor een grote documentaire over Rob de Nijs", aldus Verdonschot. Hij was onder meer bij het jubileumconcert dat Rob gaf in het Koninklijk Concertgebouw, maar vierde ook kerst met de zanger en zijn familie. Volgens De Telegraaf komt ook Robs ex Belinda Meuldijk, met wie de zanger jarenlang in de clinch lag, aan het woord.

De documentaire moet vooral een mooi document worden voor Robs jongste kind, de zesjarige Julius. De film, die eind dit jaar door AVROTROS uitgezonden gaat worden, heeft als voorlopige titel Springlevend. "Springlevend verwijst naar zijn livealbum uit 1982", legt Verdonschot uit. "Maar is ook een signaal: jullie zijn van mij voorlopig nog niet af."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!