Vivienne van den Assem wordt kleine heks

17 mei 2018 17:15

Vivienne van den Assem is deze zomer te horen als een heks. De actrice heeft het hoofdpersonage van de nieuwe familiefilm De kleine heks voorzien van een stem. Haar raaf Abraxas kreeg het stemgeluid van Tygo Gernandt, maakte Dutch FilmWorks donderdag bekend.

In de familiefilm, gebaseerd op de wereldwijde bestseller van Otfried Preußler, gaat de kleine heks stiekem naar een groot heksenfeest. Ze wordt betrapt en mag pas terugkeren in het bos als ze binnen één jaar alle spreuken van het magische boek uit haar hoofd leert. Dagenlang oefent ze, met hulp van haar raaf Abraxas en vriendjes Thomas en Fietje.

Miniatuurvoorbeeld

Nieuwe klus:

Vivienne van den Assem aan de slag voor WNL

Multitalent Sterre Koning sprak de stem van Fietje in. Voor de zangeres, vlogster, presentatrice en actrice, die in 2016 bekend werd dankzij haar deelname aan het Junior Eurovisiesongfestival, is het de eerste keer dat ze een stem insprak voor een film. De kleine heks is vanaf 18 juli te zien in de Nederlandse bioscopen.

Miniatuurvoorbeeld

Stoere chick:

Vivienne van den Assem is gek op ruige rock

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!