Beeld © Concentrate Velvet

Bekende YouTubers openhartig bij de psychiater

25 mei 2018 10:59

Niet alleen de bekende Nederlanders gaan in therapie voor een nieuw programma, ook bekende YouTubers zijn openhartig op de bank. Marije Zuurveld, Jessie Maya, Jeroen van Holland en Lisa Samantha geven zich bloot aan tv-psychiater Esther van Fenema in de spin-off serie In Therapie.

De jonge talenten laten een weinig vertoonde, kwetsbare kant van zich zien. In een eenmalige sessie bespreken ze met Esther welke dingen in het leven moeilijk gaan, zoals de druk van dagelijks content posten, de angst iets te missen, continue willen presteren en daarbij ook nog een fantastisch leven moeten hebben. Ook krijgen ze tips om hiermee beter mee om te kunnen gaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

YouTube-knapperd Jeroen van Holland komt uit de kast

YouTubers en bekende influencers staan vaak onder flinke druk om te presteren. Hierdoor krijgen zij vaak op jonge leeftijd al te maken met burn-outs of depressieve klachten. Uit onderzoek blijkt dat millenials niet naar een psycholoog durven gaan. De deelnemende influencers willen psychische problemen bespreekbaar maken en een taboe doorbreken met hun deelname.

In Therapie kan je vanaf woensdag 30 mei zien om 16.30 uur op Concentrate Velvet.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

YouTube-queen Jessie Maya weer vrijgezel

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!