Liam Payne laat One Direction even herleven

27 mei 2018 10:54

Liam Payne bracht zaterdag zijn fans in extase toen hij tijdens een optreden de hit History van One Direction zong. Veel 'Directioners' hielden het niet droog toen er bij het optreden op BBC Radio 1 Biggest Weekend in Swansea beelden van Liam en zijn collega's van de boyband werden vertoond.

Fans uitten op Twitter hun emotionele reactie op zijn keuze voor History, de laatste hit van de band. "Ik huilde toen Liam Payne History zong op Biggest Weekend schrijft een fan. "Liam Payne ik ben zo trots op je. Een geweldig optreden op Biggest Weekend! Iedereen danste en zong en wauw! Je liet me huilen met History ... dank je! Hou zoveel van je", laat een andere liefhebber weten. Een zeer emotionele Directioner twittert: "Hoe kon je me dit aandoen, de videoclip kwam heel hard aan en ik eindigde zwemmend in een bad van tranen."

De keuze van het nummer zou een verdere aanwijzing kunnen zijn dat de band een reünie plant. Liam zei vorige maand al dat het voor de jongens geweldig zou zijn om bij elkaar te komen voor een One Direction-festival.

Wil je 24/7 op de hoogte blijven van het laatste entertainmentnieuws? Download dan nu de RTL Boulevard-app! 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!