Familie Froger traint voor marathon New York

29 mei 2018 16:43

De familie Froger doet mee aan de sponsorrun Rennen tegen kanker van het KWF Kankerbestrijding in Alkmaar. Zij halen hiermee geld op voor kankeronderzoek. De Frogers rennen 5 kilometer langs historische monumenten.

René Froger rent samen met zijn vrouw Natasja en zijn kinderen. Danny Froger zegt dat hij het als een training ziet voor de marathon van New York op 4 november. "Het is een mooi beginnetje. Het is voor een goed doel en het is voor ons een mooie manier om zo ons steentje bij te dragen", laat Danny weten, "Het is mooi als het zo groots wordt aangepakt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

René Froger na jaren weer theaters in

In november rent Danny voor de tweede keer in zijn leven de marathon van New York. "Drie jaar geleden riep ik dat ik het nooit weer zou doen", zegt Danny. "Ik vond het best heftig, maar nu mijn broertje ook eens de marathon van New York wil rennen, begonnen we toch plannen te maken. Het wordt zijn eerste keer en volgens mij rent mijn vader al voor de negende keer."

Miniatuurvoorbeeld

Luister ook:

Danny Froger brengt heerlijk liefdesliedje uit

Nederland staat op tegen kanker is dinsdagavond te zien om 21.20 uur op NPO 1.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!