Beeld © YouTube

Snapking maakt ex-liefje Famke Louise aan het huilen

02 juni 2018 15:08

Snapking post vandaag op zijn Youtube-kanaal een video waarin hij naar eigen zeggen zijn excuses gaat aanbieden aan zijn ex Famke Louise. Dit na alles wat er is voorgevallen omtrent hun break-up. Als hij haar een gedicht voordraagt blijkt het echter dat hij haar een rotgevoel dan een goed gevoel wil geven.

"Hoe kan je de relatie breken van degene wie je naam heeft opgebouwd?"
Miniatuurvoorbeeld

zonder jou

Famke Louise openhartig over vreemdgaan Snapking

Snapking, die eigenlijk Tim heet, gaat in de eerste aflevering van zijn rubriek 'All You Need Is Tim' langs bij Famke Louise, die net haar auto in wil stappen. Nadat hij in het begin van de video zijn eigen verhaal vertelt, maakt hij Famke Louise belachelijk door middel van een gedicht waarin teksten staan als: "Hoe kan je de relatie breken van degene wie je naam heeft opgebouwd?" 

Bekijk hier onder de hele video.

Tim meent dat Famke Louise niet bekend zou zijn geweest zonder hem. Famke Louise bijt van zich af door te zeggen dat hij ook niet bekend was geweest zonder haar. "Jij hebt mij ook jaren gebruikt voor je video's", zegt ze. Even na het gedicht stapt de zangeres in de auto, net nadat ze nog één sneer heeft uitgedeeld: "Wel goed voor de views, deze."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!