Liefje Ariana Grande zet tattoo's voor haar

03 juni 2018 10:16

Pete Davidson heeft zijn liefde voor Ariana Grande vereeuwigd. De 24-jarige Saturday Night Live-komiek liet twee tatoeages ter ere van zijn nieuwe vriendin zetten.

Achter Pete's oor prijkt een zwart maskertje met konijnenoren, het logo van Ariana's album Dangerous Woman. Op zijn duim liet de grappenmaker de initialen - AG - van de zangeres vastleggen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ariana Grande heeft een nieuw liefje

Tatoeëerder London Reese postte een foto van het maskertje op Instagram. "We hebben een goede nacht gehad", schreef hij erbij. Een aantal volgers reageerde niet meteen enthousiast. Ze vinden dat Davidson wel erg snel een tattoo voor Grande laat zetten aangezien ze pas net samen zijn.

Ariana en Pete maakten ruim een week geleden bekend dat ze een stelletje zijn. Slechts twee weken daarvoor liet Grande weten na twee jaar een punt te hebben gezet achter haar relatie met rapper Mac Miller. Kort daarna bekende ook Davidson zijn tweejarige relatie met Cazzie David te hebben verbroken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!