Natalie Portman noemt Jared Kushner 'schurk'

15 juni 2018 20:21

Actrice Natalie Portman heeft Jared Kushner, de schoonzoon en adviseur van de Amerikaanse president Donald Trump, de ‘perfecte schurk’ genoemd. Natalie Portman en Jared Kushner zaten jaren geleden in dezelfde klas op Harvard.

De actrice was te gast in de show van Stephen Colbert die haar vroeg naar haar ervaringen met Jared Kushner op de universiteit. Natalie Portman erkende dat zij toentertijd vrienden was met Jared Kushner, maar dat het contact inmiddels is doodgebloed. “Er valt weinig grappigs te zeggen als iemand met wie je ooit bevriend was zich ontpopt tot een soort… superschurk”, stelde de actrice.

Het tweetal was zo goed bevriend dat zij zelfs nog op elkaars huwelijken aanwezig waren. Natalie Portman gaf verder geen toelichting op de vraag van Stephen Colbert waarom hun vriendschap verwaterde.

Miniatuurvoorbeeld

Geen goed plan

Natalie Portman heeft spijt van Polanski-petitie

De actrice gold in 2016 als een van de fervente aanhangers van Hilary Clinton, de Democratische opponent van Trump. Clinton kreeg meer stemmen, maar verloor de verkiezingen toch aan de Republikein omdat hij meer kiesmannen kreeg toebedeeld.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!