Ruben Nicolai Beeld © ANP

Ruben Nicolai weer toe aan nieuwe liefde

30 juni 2018 09:34

Vier jaar nadat zijn huwelijk strandde is Ruben Nicolai er naar eigen zeggen wel weer aan toe om verliefd te worden. "Ik heb niet voor niets een huis met een open haard: daar wil je eigenlijk niet in je eentje voor liggen. Dat moet je samen doen, op een kleedje."

In het interview met VROUW houdt Ruben liever voor zich waarom zijn relatie met ex Laurien na elf jaar stuk liep. "Als je net uit elkaar bent, is het zwaar en gun je elkaar weinig, maar nu zijn we in het stadium dat we weer kunnen zien hoeveel we wel samen hebben." Ondertussen heeft de presentator wel wat flirts gehad maar niets serieus. "Zodra het serieus werd, hield ik de boot af."

Miniatuurvoorbeeld

Lief

Ruben Nicolai zet zich in voor onderzoek kinderkanker

Dat kwam omdat hij lang veel verdriet had van de breuk. "Nu pas heb ik voor het eerst weer af en toe een gevoel van: 'ja, ik heb zin om weer verliefd te worden'." Toch zal een nieuwe liefde vinden, moeilijk worden voor Ruben. Hij is onzeker geworden in de liefde en cynischer over relaties, bekent hij. En ook ooit opnieuw trouwen ziet hij 'eerlijk gezegd niet meer gebeuren'.

Miniatuurvoorbeeld

Feestje!

RTL verlengt contract Ruben Nicolai

"Het is ook niet zo dat ik niet meer in de liefde geloof, ik vind het na vier jaar single zijn gewoon lastig om me het voor te stellen", aldus de 43-jarige RTL Boulevard-ster. Bovendien heeft hij ook weinig tijd voor de liefde. "Een nieuwe liefde zou de balans compleet verstoren. Ik niet zomaar minder werken en op mijn tijd met mijn dochters wil ik al helemaal niet inleveren. Maar als je echt verliefd bent, vind je daar natuurlijk wel iets op. Je kunt altijd nog minder slapen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!