Bella Hadid Beeld © ANP

Bella Hadid ontkent relatie met Drake

30 juni 2018 11:09

Bella Hadid ontkent dat het nummer Sandra's Rose op Drake's nieuwe album Scorpion over haar gaat. Op Twitter zegt het 21-jarige supermodel dat ze nooit een relatie heeft gehad met de 31-jarige rapper.

Bella reageerde op fans die dachten dat zij 'vast wel' ooit het bed had gedeeld met Drake. "Ik niet!!! Dat is respectloos. Waarom kunnen mensen niet gewoon vrienden zijn?", schreef Hadid in een reactie op een van de opmerkingen.

Miniatuurvoorbeeld

Reunited

Bella Hadid en The Weekend gespot in Cannes

Drake lijkt in twee nummers te verwijzen naar Bella. Zo rapt hij in de track Sandra's Rose dat hij een huis vol supermodellen heeft "net als Mohammed Hadid", de vader van Bella. En ook in het nummer Finesse is te horen hoe Drake naar New York, de thuisstad van Bella, afreist om een speciaal iemand te bezoeken. "Moet ik naar New York? Ik kan niet beslissen. Fashion Week is meer jouw ding dan de mijne", rapt hij. En later zegt hij nog dat hij aan haar blijft denken en dat zij en haar zus sexy zijn. Hiermee kan hij verwijzen naar Bella en haar beroemde zus Gigi.

Vorig jaar gingen er geruchten dat Drake en Bella aan het daten waren. Bella's Nederlandse moeder Yolanda ontkende dit vervolgens in een talkshow. "Ze zijn alleen vrienden."

Miniatuurvoorbeeld

Back of haters

Bella Hadid haalt uit naar internettrol

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!