Zoon voor schoonspringer Tom Daley

1 juli 2018 12:17

Olympisch schoonspringer Tom Daley en zijn vriend Dustin Lance Black hebben een zoon gekregen. Het koppel verspreidde via sociale media een foto van de kleine spruit. "Welkom in de wereld onze dierbare kleine Robbie Ray Black-Daley", staat in het bijschrift. "De hoeveelheid liefde en vreugde die je in ons leven hebt gebracht is onmetelijk, ons dierbare zoontje."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

'Britse schoonspringer Tom Daley had anderhalf jaar affaire'

Daley (24) trouwde vorig jaar met de Amerikaanse filmproducent Dustin Lance Black. De succesvolle schoonspringer, die in 2009 als vijftienjarige jongen al zijn eerste wereldtitel veroverde bij de senioren, onthulde in 2013 dat hij homo is. Daley pakte meerdere Europese en wereldtitels. Op de Olympische Spelen van 2012 (Londen) en 2016 (Rio de Janeiro) was hij goed voor brons op respectievelijk het 10 meter-platform en de 10 meter synchroon.

Black, 44, is een regisseur en producent. Hij won een Oscar in 2009 voor het beste originele scenario voor Milk, een film gebaseerd op het leven van de activist van homorechten en politicus Harvey Milk.