Kaley Cuoco op huwelijksreis naar ziekenhuis

06 juli 2018 03:11

Kaley Cuoco is niet bepaald op een exotische plek beland tijdens haar huwelijksreis. Vijf dagen na haar grote dag postte de The Big Bang Theory-actrice een foto uit het ziekenhuis.

"Als je huwelijksreis bestaat uit een schouderoperatie", schreef ze bij een foto waarbij ze chagrijnig in de camera kijkt. De 32-jarige meldde wel dat ze alweer herstellende is. Ze grapte ook dat haar kersverse echtgenoot Karl Cook vast nog minder charmante kiekjes van haar zal delen. Dat liet de professionele ruiter zich geen twee keer zeggen; hij deelde niet veel later een video van een luid snurkende Kaley in de auto onderweg naar huis.

Miniatuurvoorbeeld

Wedding bells

Big Bang Theory-actrice Kaley Cuoco getrouwd

De actrice trad zaterdag in het huwelijk met Karl. Vanwege hun overeenkomende initialen noemden ze de bruiloft zelf 'KC in het kwadraat'. Op de trouwdag was ook Kaleys televisieman Johnny Galecki aanwezig. Op Instagram plaatste hij een foto van de bruiloft, waarbij de Big Bang-acteur schreef: "Ik zou niet gelukkiger kunnen zijn voor mijn nepvrouw." De twee hadden ooit echt een relatie, maar maakte dat pas wereldkundig toen ze al een tijdje uit elkaar waren.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!