Duran Duran-zanger ontkent betasten fan

12 juli 2018 21:57

Duran Duran-zanger Simon Le Bon ontkent dat hij in 1995 een fan heeft betast tijdens een signeersessie in Los Angeles. Haar verhaal is "simpelweg niet waar", aldus de zanger in een statement op Facebook.

De vrouw claimde eerder deze week in een bericht op Facebook dat Le Bon haar bij haar billen greep en daarna een weg naar haar genitaliën probeerde te vinden. Het nu 47-jarige slachtoffer is pas na 23 jaar met het verhaal naar buiten gekomen omdat ze naar eigen zeggen bang was voor de reacties. De inmiddels beroemde uitspraak van Donald Trump, "Grab them by the pussy", heeft haar van gedachten veranderd.

"Ik kon het niet langer geheim houden", aldus de vrouw. "Ik wil dat iedereen weet wat deze man met mij gedaan heeft. Ik hoop dat hij publiekelijk door het stof gaat."

Miniatuurvoorbeeld

Grote steun

Duran Duran steunt LGBT's North Carolina

Le Bon zegt dat hij het statement van de vrouw heeft gelezen. "Ik ben altijd iemand geweest die zijn fouten toegeeft en zijn excuses aanbiedt voor zijn tekortkomingen. Maar ik kan mij niet verontschuldigen voor iets dat ik niet heb gedaan", schrijft de zanger.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!