Amerikaanse filmrol voor Yootha Wong-Loi-Sing

27 juli 2018 08:02

De Nederandse actrice Yootha Wong-Loi-Sing heeft een rol bemachtigd in een Amerikaanse film. Zij zal te zien zijn in het romantische drama Really Love, waarvoor de opnames deze zomer plaatsvinden in Baltimore en Washington.

Haar agentschap Nummer 19 heeft berichten daarover in Amerikaanse media bevestigd. De film verhaalt over een jonge schilder die probeert zijn plek te bemachtigen in de competitieve kunstwereld. Als hij een aantrekkelijke jonge rechtenstudente ontmoet (Wong-Loi-Sing) komt hij voor een moeilijke keuze te staan.

Miniatuurvoorbeeld

Spannende race

Mannenharten, Rokjesdag in race Publiekskalf

De rol van de kunstenaar wordt gespeeld door Kofi Siriboe, een acteur die eerder onder meer in Whiplash en Straight Outta Compton te zien was. Ook had hij een hoofdrol in de serie Queen Sugar van OWN, het netwerk van Oprah Winfrey. Really Love wordt geproduceerd door Macro, het bedrijf dat eerder onder meer Oscarwinnaar Fences maakte met Viola Davis en Denzel Washington.

Miniatuurvoorbeeld

Oeh lala

Pikante onthullingen op rode loper Mannenharten

Het is de tweede Amerikaanse rol voor Yootha Wong-Loi-Sing in korte tijd. Zij is binnenkort ook te zien in de serie Love Is van OWN, een dramaserie over een succesvol koppel dat hun carrières met het gezinsleven probeert te combineren. De in Rotterdam geboren actrice brak in 2013 door met haar rol in de speelfilm Hoe duur was de suiker. Hiervoor ontving zij een Gouden Kalf-nominatie. Daarna was Wong-Loi-Sing onder meer te zien in Mannenharten 2, The Paradise Suite en Sneekweek.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!