Eva Jinek kan niet wachten op moederschap

28 juli 2018 09:32

Eva Jinek staat te trappelen om moeder te worden. Op Instagram schrijft de presentatrice, die nu van haar zwangerschapsverlof kan genieten, dat ze uitkijkt naar het moederschap.

"Ik kan niet wachten om moeder te worden en ik verheug me erop om daarna weer terug te keren op mijn vertrouwde plek"

Bijna 840.000 kijkers zagen vrijdagavond hoe Eva Jinek afscheid nam van haar kijkers. Haar talkshow Jinek is een week eerder gestopt dan gepland, omdat ze haar zwangerschapsverlof heeft vervroegd. De laatste uitzending van het seizoen, met een interview met Bill Clinton, staat op de achtste plaats van de best bekeken televisieprogramma's van de vrijdagavond.

"Het werd te veel om avond aan avond mijn latenighttalkshow te presenteren. Ik stop noodgedwongen een weekje eerder dan gepland, want mijn bloeddruk ging stijgen. Maar weet dat mijn trappelende baby en ik samen hebben genoten van alle uitzendingen, en vooral van alle gasten", blikt Eva terug. "Ik kan niet wachten om moeder te worden en ik verheug me erop om daarna weer terug te keren op mijn vertrouwde plek", vervolgt ze. Op Instagram bedankt ze ook haar collega's "die mij liefdevol hebben gesteund tijdens mijn zwangerschap - ook toen ik voor de zestiende keer in één week de slappe lach kreeg. Ik kan me geen betere mensen om me heen wensen."

Vanaf maandag presenteert Nadia Moussaid de latenighttalkshow op NPO 1 op het tijdstip van Jinek. De tijdelijke talkshow Laat op Eén is te zien tot en met 31 augustus. Daarna neemt Jeroen Pauw het stokje over. In januari keert Jinek terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!