Beeld © Instagram Ricardo Vol

Nieuwe liefde voor vader van OG3NE

12 augustus 2018 08:13

Ricardo Vol, de vader van Lisa, Amy en Shelley van OG3NE, is opnieuw verliefd. Ruim een jaar nadat hij zijn vrouw Isolde verloor aan kanker, heeft hij weer een relatie.

"Je leven oppakken gaat pas lukken als iemand je laat zien en voelen dat er nog een leven is"

"Je leven oppakken gaat pas lukken als iemand je laat zien en voelen dat er nog een leven is. Daarom nu genieten van deze zomervakantie met Janine", schrijft de vader van Lisa, Amy en Shelley op Instagram bij een foto van zichzelf en zijn nieuwe vriendin.

"We hebben van dichtbij meegemaakt dat Janine een supergrote steun is"

Het management van O'G3NE laat aan RTL Boulevard weten dat het de drie zussen enorm goed doet om mee te maken dat hun vader weer wat blijdschap vindt. "Het helpt als je iemand hebt die voor je klaarstaat en je weer een beetje het geluk laat voelen. We hebben het allemaal nog erg zwaar met het verlies van mama en weten door onze eigen relaties ook hoe belangrijk het is om niet alleen door de dalen te gaan en iemand te hebben die je er weer bovenop helpt wanneer je het even niet meer ziet zitten. We hebben van dichtbij meegemaakt dat Janine een supergrote steun is, onze vader gelukkig en blij maakt, iets wat je als dochters natuurlijk het allerliefste wilt.”

Miniatuurvoorbeeld

VOL TRANEN

Extra emotionele dag voor meiden van OG3NE

Vorige maand postte Ricardo nog een emotioneel bericht over Isolde: "Het zal nooit te bevatten zijn dat je er niet meer bent. Al die minuten, uren, weken en maanden zonder jou. Vandaag alweer een jaar en toch voelt het alsof het verleden week was, dat ik je voor de laatste keer kuste en vertelde ‘hoeveel ik van je hou en hoeveel ik je ga missen’. Het zal nooit anders zijn, maar ik probeer mezelf eraan te houden, alles uit het leven te halen, te leven voor het geluk. Maar wat mis ik je daarbij, mijn mooie, lieve Isolde."

De moeder van Lisa, Amy en Shelley overleed vorig jaar aan de gevolgen van een zeldzame vorm van botkanker. Isolde was ook de inspiratie voor het nummer Lights And Shadows, het liedje waarmee OG3NE Nederland vorig jaar vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival. Het nummer is geschreven door Ricardo, die vaker muziek schrijft voor zijn dochters.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!