Kasper van Kooten stopt met Groeten uit 19xx

02 september 2018 10:04

Acteur Kasper van Kooten stopt met de presentatie van het RTL-programma Groeten uit 19xx. Op Twitter laat hij weten dat een tweede seizoen er voor hem niet in zit.

"De zender heeft me eraf gehaald, omdat haar ‘vaste gezichten’ meer moeten werken"
Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Kasper van Kooten speelt weer met Danspaleis

"De zender heeft me eraf gehaald, omdat haar ‘vaste gezichten’ meer moeten werken. Yep: that’s tv-land!", twittert Kasper. "Ik vond het in elk geval een superklus en ga lekker door met nieuwe dingen!"

Het programma Groeten uit 19xx komt oorspronkelijk uit België. In Nederland was begin dit jaar het eerste seizoen te zien op RTL4, met de gezinnen van onder anderen René Froger en Frans Bauer en Bastiaan en Tooske Ragas. In Groeten uit 19xx keren bekende Nederlanders met hun gezin terug naar het jaar waarin de hoofdgast twaalf jaar oud was. Ze logeren een weekend lang in een huis dat helemaal is ingericht zoals het was in dat jaar. Ook de kapsels en kleding van de deelnemers veranderen mee. Tegelijkertijd moeten de deelnemende gezinnen het even zonder de luxe en technologie van de huidige tijd doen.

Als presentator speelde Kasper van Kooten het verkleedspelletje mee en kleedde zich ook naar de maatstaven van het jaar dat centraal stond. RTL heeft nog niet op het verzoek om commentaar gereageerd.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Kasper van Kooten: retro-tv baken van rust

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!