Emma Stone prijst 'lieve vriend' Ryan Gosling

03 september 2018 03:15

Emma Stone kan zich geen leven zonder haar La La Land-collega Ryan Gosling voorstellen. Dat vertelde de actrice tijdens het Telluride Film Festival.

"Hij is zo speciaal, ik word er emotioneel van", zei Emma daar volgens Us Weekly. "Hij is zo getalenteerd maar zo'n geweldig persoon om mee te werken omdat je het met hem altijd samen doet, en hij er altijd zin in heeft." De actrice liet ook weten dat Ryan haar veel geleerd heeft over een ander iets gunnen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Nieuw vriendje voor Emma Stone

Emma en Ryan speelden al twee keer liefjes in een film. Naast La La Land, waren ze ook samen te zien in Crazy Stupid Love. Ze speelden ook allebei in de film Gangster Squad. De actrice noemde haar collega "een lieve, geweldige vriend."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Video: Scholier vraagt Emma Stone voor eindfeest

Ook Ryan lijkt nog lang niet uitgekeken op de samenwerking met Emma. In een interview met E! liet hij vorig jaar weten: "Het is fijn om te werken met mensen die je kent. Het brengt het beste in je naar boven omdat je elkaar kent, dus je bent beter in staat elkaar te helpen dan als je vreemden bent." Werken met Emma vergeleek hij toen met "de hele tijd kerstcadeautjes mogen openen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!