Beeld © ANP

Glennis Grace gaat het niet alleen doen

13 september 2018 08:57

Glennis Grace zingt volgende week in de finale van America's Got Talent niet alleen een eigen song, maar ook een duet met een bekende artiest. Dat vertelde de zangeres in de ochtendshow van Giel Beelen op Veronica.

"Ik ga ervoor zorgen dat het een killersong wordt."

"Dinsdag zing ik een song en woensdag bij het stemmen ga ik een duet doen met iemand", zo schetste Glennis haar finaleprogramma van volgende week. "Ik weet nog niet met wie dat gaat worden, of welk nummer ik ga zingen. Dat hoor ik morgen waarschijnlijk al."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glennis Grace zet alles op alles voor plek in finale America's Got Talent

Bij Glennis kwam meteen het idee om r&b-zanger Maxwell te vragen. Hij scoorde een hit met het liedje This Woman's Work, wat Glennis in de halve finale zong. "Als hij toch naar het programma kijkt, waarom niet? Nee heb je, ja kun je krijgen. Dat zou echt dope zijn", aldus de zangeres.

Voor de show van dinsdag gaat Glennis mogelijk weer een liedje van Whitney Houston doen. Tijdens haar auditie vertolkte ze al de Houston-klassieker Run To You. "Daar hebben we serieuze gesprekken over. Ik kan niets beloven maar het is een hele grote en goede optie", zei Glennis. "Wat er ook gebeurt, ik ga ervoor zorgen dat het een killersong wordt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Zoontje Glennis Grace is supertrots op zijn mama

Voor de zangeres is haar America's Got Talent-avontuur in ieder geval al meer dan geslaagd. Het doel van Glennis was om wat naamsbekendheid in Amerika te krijgen, zodat ze op tournee kon. "Natuurlijk wil je winnen, maar mocht dat niet het geval zijn, dan ga ik met opgeheven hoofd weg. Ik heb nu zo'n fanbase in Amerika. Dit platform was gewoon grandioos voor mij."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!