Beeld © ANP

Sylvie Meis sleept ex-vriendin Sabia voor de rechter

14 september 2018 09:10

Sylvie sleept Sabia voor de rechter om uitspraken die haar voormalig boezemvriendin in een Duits televisieprogramma heeft gedaan. De ex-vrouw van voetballer Khalid Bouhlarouz sprak in de realityshow Global Gladiators over “sommige mensen die zover gaan dat ze een ziekte verzinnen om daar zelf beter van te worden”. Volgens Duitse media doelt ze daarmee op Sylvie, die in 2009 borstkanker had.

"Dit geeft ons de zaak groot door te pakken."

De manager van de glamourpoes, Marina Coburger, zegt in De Telegraaf dat Syl juridische stappen heeft besloten te ondernemen omdat de manager van Sabia in het programma Shownieuws heeft bevestigd dat haar cliënt inderdaad op de ex van Rafael van der Vaart doelde. “Dit geeft ons de kans de zaak groot door te pakken”, stelt Marina Coburger.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Leco op de bres voor Sylvie na catfight over 'verzonnen ziekte'

De advocaat van Sabia laat in De Telegraaf weten dat zij met haar uitlatingen helemaal niet op Sylvie zou hebben gedoeld. Pro7, dat het programma uitzendt, zou de quotes in een verkeerde context hebben geplaatst.

Sylvie heeft Pro7 aangeklaagd en de zender heeft inmiddels de gewraakte fragmenten van de website gehaald. Een derde persoon die ze ook heeft aangeklaagd, is model Touriya Haoud. Zij viel ex-vriendin Sabia bij in een interview met het blad Closer, waarin de Das Supertalent-presentatrice ter sprake kwam.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Touriya Haoud zielsgelukkig met nieuwe vlam

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!