Dance Dance Dance verslaat Beste zangers

23 september 2018 08:33

Voor het eerst sinds het begin van het nieuwe seizoen van Beste zangers scoort het AVROTROS-programma minder kijkers dan Dance Dance Dance op RTL 4. Zaterdagavond keken ruim een miljoen mensen naar de aflevering waarin YouTube-ster Davina Michelle centraal stond, terwijl bijna 1,3 miljoen mensen afstemden op de halve finale van het dansprogramma vol BN'ers.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Soy Kroon geeft zich bloot in Dance Dance Dance

Het elfde seizoen van Beste zangers ging op 1 september van start met bijna 1,3 miljoen kijkers. Een week later werden deze cijfers bijna geëvenaard en vorige week keken 1,4 miljoen mensen naar de zangshow van Jan Smit. Steeds eindigde het programma voor Dance Dance Dance, dat vier weken geleden begon, in de kijkcijfertoptien van de dag. Tot afgelopen zaterdag.

Dance Dance Dance is na het NOS Journaal van 20.00 uur het best bekeken programma van de dag. Beste zangers eindigt op de zesde plek van de top tien. Glennis Grace valt ondertussen buiten deze top tien met haar docu Het meisje uit de Jordaan. 549.000 mensen bleven na Dance Dance Dance zitten om de documentaire te bekijken waarvoor het leven van de zangeres een jaar lang werd gevolgd.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Dance Dance Dance verslaat Beste zangers

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!