Will Smith Beeld © YouTube-kanaal Will Smith

Jarige Will Smith springt uit helikopter

26 september 2018 02:02

De vijftigste verjaardag van Will Smith zal de acteur nog wel even bijblijven. Voor de camera van zijn YouTube-kanaal bungeejumpte The Fresh Prince dinsdag uit een helikopter boven de Grand Canyon.

"Ik heb al mijn leven lang een interessante band met angst"

Will onderging de beproeving om aandacht en donaties te vragen voor Global Citizen, een organisatie die wereldwijd honger bestrijdt. In de livestream op zijn kanaal gaf hij toe doodsbang te zijn. "Ik heb al mijn leven lang een interessante band met angst", liet hij weten, waarna hij vertelde dat hij als kind met zijn familie de bijna 2000 meter diepe natuurkloof bezocht en vanaf de kant al bang was.

"Ik kan me herinneren dat de schoonheid ervan me enorm veel deed, maar ik was doodsbenauwd om bij de rand te komen. Al mijn familieleden stonden daar maar ik was te bang en kon het daardoor minder goed zien. Ik heb er later een punt van gemaakt om alles waar ik bang voor ben te trotseren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Will Smith gaat live op YouTube bungeejumpen

De acteur werd bij zijn actie gadegeslagen door zijn gezin. Echtgenote Jada, zoons Trey en Jaden en dochter Willow waren meegekomen om de bijzondere verjaardag van hun man en pa mee te maken. Ook Will's oud-collega en vriend Alfonso Ribeiro, die in The Fresh Prince Of Bel-Air zijn neef Carlton speelde, kwam een kijkje nemen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!