Sara Ramirez Beeld © ANP

Sara Ramirez maakt mogelijk comeback in Grey's Anatomy

27 september 2018 04:10

Sara Ramirez staat open voor een terugkeer van Grey's Anatomy. Ze speelde tien seizoenen lang dokter Callie Torres in de ziekenhuisserie, waar ze in 2016 vertrok.

Bedenker van de show Shonda Rhimes maakte eerder bekend dat ze had geprobeerd Sara te strikken voor een gastrol in de laatste aflevering van het veertiende seizoen. Daarin nam Jessica Capshaw, die in de serie Callies echtgenote Arizona speelde, afscheid. Sara heeft inmiddels echter een vaste rol in Madam Secretary, en volgens Shonda lieten de makers van dat programma haar geen tijd vrijmaken voor een gastrol in Grey's. "Maar we houden van haar. Altijd. Dit is haar thuis. Kom naar huis, Callie", grapte Shonda in een Instagram Q&A.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Nooo: Ellen Pompeo hint op einde Grey's Anatomy

Woensdag leek Sara iets recht te willen zetten. "Voor de duidelijkheid, CBS is niets dan goed en gul voor me geweest", twitterde ze over de zender achter Madam Secretary. "Ze staan open voor de terugkeer van Callie." Volgens de actrice is concurrent ABC, die Grey's Anatomy uitzendt, nu aan zet.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Eindelijk: de nieuwe trailer van Grey's Anatomy seizoen 15

Callie Torres dook in het tweede seizoen op in Grey's Anatomy, als nieuwe liefde van dokter George O'Malley. Ze trouwde en scheidde van hem, en bleek in latere seizoenen biseksueel. Die verhaallijn en de relatie van Callie met vrouwelijke arts Arizona Robbins zijn veelgeprezen. Callie is met 239 afleveringen het langst meedraaiende LGBTQ-personage op de Amerikaanse televisie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!