Nieuwe Buren Beeld © RTL

Daan Schuurmans en Bracha van Doesburgh terug in Nieuwe Buren

29 september 2018 07:50

Acteurs Daan Schuurmans en Bracha van Doesburgh keren terug in het vierde seizoen van de serie Nieuwe Buren. De opnames van de nieuwe reeks vinden de komende weken plaats op het Italiaanse eiland Sardinië. Dat heeft producent Millstreet Films zaterdag bekendgemaakt.

Eerder werd al gemeld dat ook Anna Drijver, Benja Bruijning, Kay Greidanus, Sarah Chronis en Anneke Blok in het vierde seizoen te zien zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kinderen Daan Schuurmans zijn ware zenmeestertjes

In de nieuwe reeks probeert Eva (Van Doesburgh) een nieuw bestaan op te bouwen. Zij krijgt hierbij hulp van haar nieuwe buren (Drijver en Bruijning). Maar in haar nieuwe leven duiken al snel problemen uit het verleden op, met alle gevolgen van dien. Greidanus en Chronis spelen een nieuw koppel dat in Zonnewijk komt wonen, de plek waar de vorige drie seizoenen zich afspeelden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe Buren-tortelduifjes vieren liefdesjubileum

Het eerste seizoen van Nieuwe Buren was gebaseerd op het gelijknamige boek van Saskia Noort, de latere reeksen waren originele verhalen. De nieuwe, vierde serie wordt geregisseerd door Bobby Boermans, Jelle de Jonge en Mark de Cloe. Nieuwe Buren 4 is komend voorjaar te zien bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuw liefdeskoppel in Nieuwe Buren

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!