Johnny de Mol Beeld © ANP

Johnny de Mol en Anouk geven elkaar jawoord

05 oktober 2018 19:30

Johnny de Mol en Anouk van Schie zijn vrijdag getrouwd. In het bijzijn van familie en vrienden gaven Johnny en Anouk elkaar het jawoord tijdens een intieme ceremonie onder de Portugese zon, in de Algarve. Volgens Shownieuws is de bruiloft in bohemian style. Johnny vroeg Anouk, die in het verleden in de meidengroep Kus zat, vorig jaar september ten huwelijk.

Johnny de Mol

Johnny en Anouk zijn sinds de zomer van 2016 samen, in september dat jaar deelde hij de eerste foto van Anouk op Instagram. This summer was magic, schreef de tv-presentator erbij. Na de eerste ontmoeting zijn de twee niet meer van elkaars zijde geweken.

Johnny de Mol
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Johnny de Mol open over relatie met vader John

Sinds vorig jaar zomer wonen de twee samen in een nieuwe villa in Blaricum, niet ver van de rest van de familie De Mol en Johnny’s moeder Willeke Alberti. Johnny woonde daarvoor jarenlang in een penthouse aan de Herengracht in Amsterdam. Een paar maanden na de verhuizing volgde het huwelijksaanzoek, dat bereidde Johnny voor met Anouks dochtertje Kiki. Anouk kreeg de nu vijfjarige Kiki uit een eerdere relatie. Johnny heeft ook haar in zijn hart gesloten.

Johnny de Mol
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Johnny de Mol helpt kinderen ellende vergeten

Linda de Mol, de tante van Johnny, had afgelopen weekend op het LINDA-festival al verklapt dat de bruiloft dit weekend zou plaatsvinden. André Hazes trad donderdagavond op tijdens het openingsfeest. Op Instagram gaf de zanger een inkijkje op het besloten feest.

Johnny de Mol

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!