Johnny de Mol Beeld © ANP

Johnny de Mol over trouwdag: Gaaf

05 oktober 2018 23:10

Johnny de Mol en Anouk van Schie trouwden vrijdag in het zuiden van Portugal voor het oog van familie en vrienden. Ook Anouks dochter Kiki (5) en hun zoontje Johnny jr. van bijna zes maanden waren erbij. De trouwlocatie in de Algarve was volgens Shownieuws helemaal in bohemian style aangekleed.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johnny de Mol en Anouk geven elkaar jawoord

"Gaaf". Zo vatte Johnny de dag in een woord samen. "Op het ene moment ben ik heel hoog aan het vliegen aan de andere kant door de ceremonie van Ruben van Zwieten weer erg gegrond. We hebben vandaag onze liefde bezegeld, we zijn heel erg gezegend nu is het heel erg bohemian, maar eerder gisteren hebben we met z'n allen bij de kippentent gezeten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Details: hier vierden Johnny en Anouk gisteravond feest

Johnny zei verder nog dat hij vandaag "ontzettend zenuwachtig" was, maar aan het eind van de dag de vreugde overheerst. Het stel trouwde in Portugal omdat die plek volgens Anouk een "speciaal plekje" in hun hart heeft. "We komen hier al jaren, ook de familie", aldus een stralende Anouk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes treedt op voor Johnny en Anouk

De Mol vroeg Anouk, die in het verleden in de meidengroep Kus zat, vorig jaar september ten huwelijk. Johnny en Anouk zijn sinds de zomer van 2016 samen en wonen sinds vorig jaar zomer samen in Blaricum.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!