Anna Drijver begint podcast over filmmaken

06 november 2018 14:31

Anna Drijver begint een podcast over filmmaken. De eerste editie van 'Camera loopt', zoals de podcast heet, is deze week te beluisteren via iTunes en Spotify. Elke twee weken moet een nieuwe editie verschijnen, maakt de actrice dinsdag bekend.

"Ik praat met filmmakers over wat ze tegenkwamen bij de productie", legt de ster uit Zwarte Tulp, Loft en Komt een vrouw bij de dokter uit. "Van scenario tot aan montage: welke keuzes hebben mensen gemaakt, welke rampjes of obstakels kwamen ze tegen en hoe kijkt men terug op projecten? Ik vind het zelf heerlijk om naar podcasts hierover te luisteren en dus ben ik het hier zelf begonnen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anna Drijver in zonnig Cannes

In de eerste aflevering is regisseur Jeroen Houben te gast; in de tweede aflevering komt scenarist Frank Ketelaar (Klem) langs.

Ook de makers van Cinema Brewers, een biermerk dat zich richt op speciale bieren waarmee grote films worden geëerd, zijn recent met een podcast begonnen. Hierin vertellen Finbarr Wilbrink en Martijn Blekendaal over de connecties tussen film en bier.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anna Drijver en Frank Lammers in Netflixserie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!