Jenna Dewan mega happy zonder Channing Tatum

12 november 2018 11:59

Jenna Dewan is erg blij met haar nieuwe vriend Steve Kazee. De 37-jarige actrice werd onlangs met haar nieuwe vlam gespot tijdens een Halloweenfeest en bevestigt nu dat ze erg gelukkig met hem is.

"Echt goed. Ik ben blij."

Zeven maanden nadat het huwelijk van Jenna Dewan en Channing Tatum was gestrand, werd ze vorige maand in een gepassioneerde omhelzing met Shameless-ster Steve afgebeeld. En aangezien Jenna op het Baby2Baby Gala in Californië was, werd haar gevraagd hoe ze het vindt dat iedereen nu van haar relatie weet. "Ik praat niet over mijn persoonlijke leven, maar bedankt! Ik ben erg blij", zei ze tegen Us Weekly. In een apart gesprek met de Amerikaanse TV show Extra op de rode loper vroeg de verslaggever hoe het met haar gaat, waarop de actrice glimlachte: "Echt goed. Ik ben blij."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Helaas: Channing Tatum is alweer bezet

Jenna vertelde ook over de viering van Halloween met haar vijfjarige dochter Everly, en dat die niet helemaal volgens plan verliep. Haar dochter moest naar het toilet, dus vroeg de actrice aan wildvreemden of ze even naar binnen mocht. "De mensen waren heel aardig, dan heb je zoiets van: Er zijn goede mensen in de wereld."

Miniatuurvoorbeeld

Kijk ook:

Jenna Dewan Tatum poseert naakt

Jenna's nieuwe relatie komt tijdens geruchten dat Channing aan het daten is met de Britse zangeres Jessie J. Ze is gespot bij de Londense lancering van zijn Magic Mike Live show en later postte ze op Instagram Story een foto van de show waarbij ze iedereen aanspoorde om er naar toe te gaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jenna Dewan met nieuwe vlam op feestje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!