Beeld © Instagram @ therealkeiz

Keizer gaat woensdag niet boksen in Boxing Stars

12 november 2018 16:54

Keizer zal komende woensdag niet in de ring staan voor het programma Boxing Stars. Dit laat hij weten op Instagram en aan RTL Boulevard. Hij zou moeten boksen tegen e-sport koning, Koen Weijland.

"Ik heb de afgelopen tijd een beetje pech gehad"

Aan RTL Boulevard vertelt Keizer: "Ik heb slecht nieuws. Ik heb de afgelopen tijd een beetje pech gehad. Waaronder een ribblessure die ik heb opgelopen."

Op advies van de dokter besluit Keizer daarom om niet mee te vechten aanstaande woensdag. "Dat vind ik heel kut. We hebben hard getraind. Mijn excuses voor iedereen die had verwacht dat ik zou gaan vechten." Als laatste wenst hij iedereen veel succes. "Ik hoop dat ik nog de kans krijg om iemand te slaan", aldus Keizer.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rick Brandsteder verlaat met opgeheven hoofd Boxing Stars

Gelukkig is de vervanger van Keizer al gevonden. Thomas Cox zal in plaats van hem in de ring gaan staan, vertelt hij aan RTL Boulevard: "Ik ben vorige week te grazen genomen. Ik lag eruit. Tot ik werd gebeld."

Even twijfelt Thomas, want niets is lekkerder dan vanuit je luie stoel kijken naar een gevecht. Toch besluit hij het op te nemen tegen Koen Weijland aanstaande woensdag. "De kans is groot dat ik weer in elkaar getimmerd word, maar ik wil het weer proberen. Ik weet zeker dat het een mooie partij wordt", aldus Thomas.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michella Kox reageert op Boxing Stars-duel met Amanda Balk

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!